Hyppää sisältöön

Eteneminen

  • Ei aloitettu

  • Suunnittelu

  • Toteutus

  • Valmis

Aikataulussa

Voimia arvioi toimintansa ja palvelunsa YK:n kestävän kehityksen (SDG) tavoitteiden pohjalta ja valitsi tärkeimmäksi kestävyystavoitteekseen ruokahävikin vähentämisen. Tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan vahvaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa sekä tiedolla johtamista. Hävikkiä seurattiin päivittäin Hävikkimestari-järjestelmän kautta. Toimenpiteitä hävikin vähentämiseksi tehtiin niin toimipaikka- kuin yhtiötasolla. Lahjoitimme tähderuokaa ev.lut seurakuntien Ruokapankkiin ja myimme sitä toimipaikoissa ja ResQ-sovelluksen kautta.

Virallinen kuvaus

Voimian toimipaikoissa vähennetään ruokahävikkiä kaikkien asiakasryhmien aterioissa, selvitetään hävikkiruuan hyödyntämisen uudet mahdollisuudet ja hyödynnetään mahdollinen hävikkiruoka parhaalla mahdollisella tavalla.
(Hiilineutraali Tampere 2030 -tiekartan mukaisesti)
  • Kustannukset 2023-2030

    virkatyötä tai < 100 000 €

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

Toteutetaan aikavälillä 2021 - 2025

Vastuuorganisaatiot

Hillintä ja sopeutuminen

Toimenpidekokonaisuus

Tietoja päivitetty 08.02.2024