Loading...
Loading...
Loading...
Ladataan
Loading...
Loading...
Loading...
Ladataan
Hyppää sisältöön
Tampereen ilmasto- ja ympäristövahti
Ilmasto
LUMO
Tampereen luonnon monimuotoisuusohjelma
fi
Suomi
English
Etusivu
Teema
Ilmastojohtaminen ja sidosryhmätyö
Kestävä kaupunkisuunnittelu
Kestävä liikennejärjestelmä
Kestävä rakentaminen
Kestävä energia
Kestävä kulutus
Kestävä kaupunkiluonto
Kaikki toimenpiteet
Mittarit
Tietoa palvelusta
Haku
fi
Suomi
English
2024
Kaikki versiot
2024
2022
Päästöskenaariot
Loading...
Loading...
Loading...
Ladataan
Loading...
Loading...
Loading...
Ladataan
Toimenpide: 5.4.14 | Tampereen ilmasto- ja ympäristövahti
Toimenpiteet
Edellinen
Seuraava
5. Kestävä kulutus
/
5.4. Ruokailu
/
5.4.14
Kasvisruoan houkuteltavaksi tekeminen
Eteneminen
Aikataulussa
Ei aloitettu
Idea
Suunnittelu
Toteutus
Jatkuva
Virallinen kuvaus
Kasvisruoan houkuteltavaksi tekeminen.
(Hiilineutraali Tampere 2030-tiekartan mukaisesti)
Lisätietoja toimenpiteen etenemisestä
01/2025 Tredun kampuksilla kehitetään toimintatapoja ja tiedotusta yhteistyössä ruokapalvelutoimijoiden kanssa kasvisruokailun lisäämiseksi.
Tehtävät
Mitä on tehtävä?
Tehtävä
31.12.2024
Kasvisruoan nimeäminen lounasvaihtoehdoksi, ilman erityistä mainitaan kasvisruoasta. (lounas 1 ja lounas 2)
Tehtävä
31.12.2024
Oppilaiden osallistaminen kehittämiseen.
Mitä on tehty?
Tehty
31.12.2024
Kasvisruoka tarjoillaan ensimmäisenä vaihtoehtona linjastossa.
Yhteenveto ja yhteystiedot
Aikajänne
Toteutetaan aikavälillä 2021 - 2029
Aikajänne
Jatkuva
Toimenpidekokonaisuus
5.4.
Ruokailu
Hillintä, sopeutuminen ja kiertotalous
Selite
Hillintä
Kustannusarvioiden suuruusluokat aikavälillä 2024-2030
virkatyötä tai < 0,1 milj. €
Vastuuorganisaatiot
Perusopetuksen palveluryhmä
Lukiokoulutuksen palveluryhmä
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Pirkanmaan Voimia Oy
Tietoja päivitetty 27.08.2025
Edellinen toimenpide
Seuraava toimenpide