Hyppää sisältöön

Eteneminen

Aikataulussa
  • Ei aloitettu

  • Suunnittelu

  • Toteutus

  • Valmis

Kuvaus

Liikkuminen: käynnissä oleva "Vähähiilinen liikkuminen mobility hubeissa" -hanke toteuttaa mm. nopein kokeiluin pk-yritysten vähähiilisten tuote- ja palveluideoiden tuotteistamista. Hankkeen kautta on toteutettu kaksi uutta tuotetta; Innotrafik yrityksen Cyclope Tram ja IGL yrityksen varauspohjainen työpaikka pysäköinti osana eParking palvelua. Hankkeessa on myös toteutettu kimppakyytisovellus (Geniem) sekä tehty Kaupin alueen 3D mobiili reittiopas (Citynomad). Lisäksi luotu Ilmatieteenlaitoksen kanssa yhteistyssä Infotriplan Pyöräilysää -palvelu.

Kiertotalous: Käynnissä olevat seuraavat hankkeet: Ilmastopositiiviset yritysalueet ja arvoketjut, Tampereen kaupunkiseutu bio- ja kiertotalouden edistäjänä - kunnat ja alueet mahdollistajana ja Nordic Transition Partnership for Climate Neutral Cities 2030, sekä seudullinen Ilmastokumppanuus toiminta toteuttavat eri keinoin pk-yritysten vähähiilisten tuote- ja palveluideoiden tuotteistamista.

Virallinen kuvaus

Kaupungin elinkeinopolitiikassa tuetaan hankkeita ja toimintaympäristöjä, joissa edistetään pk-yritysten vähähiilisten tuote- ja palveluideoiden tuotteistamista, kaupallistamista ja pääsyä markkinoille.
(Hiilineutraali Tampere 2030 -tiekartan mukaisesti)
  • Kustannukset 2023-2030

    virkatyötä tai < 100 000 €

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

Toteutetaan aikavälillä 2021 - 2025

Hillintä ja sopeutuminen

Tietoja päivitetty 13.01.2023