Hyppää sisältöön

Eteneminen

  • Ei aloitettu

  • Suunnittelu

  • Toteutus

  • Valmis

Aikataulussa

Tredussa kokeiltu kasvisruokapäivää kerran viikossa. Panostettu ruokahävikin vähentämiseen mm ruokalistojen laadinnassa. Useassa toimipisteessä käytössä hävikkiruoan myynti.

Kuvaus

Kasvisruoka linjastossa pääasiallisesti ensimmäisenä, hävikkiruoan seuranta ja myynti. Tredun Santalahdentien kahvila Eevissä käytössä esimerkiksi ResQ-sovellus.

Virallinen kuvaus

Tampereen seudun ammattiopiston Tredun toimipisteissä kehitetään toimintatapoja ja tiedotusta yhteistyössä ruokapalvelutoimijoiden kanssa kasvisruokailun lisäämiseksi ja hävikkiruoan vähentämiseksi. Pyritään ohjaamaan vastuulliseen ruokailuun ja hyvinvointiin.
(Hiilineutraali Tampere 2030 -tiekartan mukaisesti)
  • Kustannukset 2023-2030

    virkatyötä tai < 100 000 €

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

Toteutetaan aikavälillä 2021 - 2025

Hillintä ja sopeutuminen

Toimenpidekokonaisuus

Tietoja päivitetty 10.01.2024