Kulttuuritilojen kumppanuussopimusten kriteeristöön otetaan mukaan kestävyystavoitteet. Myös kahvila- ja ravintolapalvelujen uudelleenkilpailutuksissa otetaan kriteeristöön mukaan ympäristönäkökulmaa ja edellytetään palvelutuottajilta ekologisia toimintatapoja, Reilun kaupan tuotteita sekä kattavia kasvisvaihtoehtoja.
(Hiilineutraali Tampere 2030-tiekartan mukaisesti)5.2.12Kestävyystavoitteet kulttuuritilojen kumppanuussopimuksissa
Eteneminen
- Ei aloitettu
- Idea
- Suunnittelu
- Toteutus
- Jatkuva
Tuntematon
Sara Hildénin taidemuseoon kuuluva Café Sara tilaa tuotteensa kaupungin kilpailuttamalta tukulta (Kespro), josta se hankkii ainekset asiakkaille aina tarjolla oleviin kasvisvaihtoehtoihin sekä suosii mahdollisuuksien mukaan hankinnoissaan lähituottajia.
Virallinen kuvaus
Tehtävät
Mitä on tehtävä?
- 31.12.2024
Hiedanrannan tulevat kumppanuussopimukset.
Mitä nyt tehdään?
- 31.12.2024
Tullikamarin operointi.
- 28.2.2025
Nekalan kulttuurikeskuksen operointi.
Nekalan kulttuurikeskuksen operoinnin kilpailutus käynnistyy alkukeväästä 2025. Kilpailutuksen valmistelussa on huomioitu kestävyystavoitteet. Tarkkaa valmistumispäivää ei vielä voi sanoa.
Tullikamarin operoinnin kilpailutus käynnistyy keväällä 2025. Kilpailutuksen valmistelussa huomioidaan kestävyystavoitteet. Tarkkaa valmistumispäivää ei vielä voi sanoa.