Sosiaali- ja terveyspalveluissa tavoitellaan työpaikkaruokailussa ja palveluissa lisääntyvästi ekologisia vaihtoehtoja, eli kasvis- ja luomuruokapainotusta. Palvelun tuottajan sopimuksissa edellytetään lounasravintoloihin päivittäistä kasvisruokavaihtoehtoa sekä ilmastovaikutusten huomioimista ylipäätään. Kiinnitetään huomiota hävikkiin ja laajennetaan mahdollisuutta henkilöstön ostaa ruokalassa ylijäänyttä ruokaa.
(Hiilineutraali Tampere 2030 -tiekartan mukaisesti)5.4.11Sosiaali- ja terveyspalveluiden ruokailut
Eteneminen
- Ei aloitettu
- Suunnittelu
- Toteutus
- Valmis
Aikataulussa
Hävikkiruoan/ylijääneen ruoan ostomahdollisuuksia toteutettu.
Virallinen kuvaus
Yhteenveto ja yhteystiedot
Aikajänne
Toteutetaan aikavälillä 2021 - 2025
Vastuuorganisaatiot
Hillintä ja sopeutuminen
Toimenpidekokonaisuus
Tietoja päivitetty 29.12.2022